YTP Lideri Yılmaz’dan Ak Parti ve CHP’ye Sert İfadeler

Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, 2028 Genel Seçimleri’ne kadar kimsenin erken seçim beklemediğini vurgulayarak, partisinin İl ve İlçe Başkanları 2’nci İstişare Toplantısı’na katıldı.

Erken Seçim Uyarısı

Yılmaz, Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’de erken seçim olmayacağını belirterek, bu süreçte AK Parti’nin iktidarda olduğunu ve CHP’nin belediyelerde yıprandığını ifade etti. Ancak, erken seçimlerin ülkeyi daha da travmatik bir sürece sokacağını dile getirdi.

Büyük Tehdit Algısı

Yılmaz, ulusal ve uluslararası alanda büyük tehditlerin varlığına işaret ederek, İran-İsrail, Çin ve ABD arasındaki çekişmelerin Türkiye’yi de etkilediğini belirtti. Ayrıca, Rusya’nın Türkiye’ye yönelik toprak taleplerine ve Batı’nın iç karışıklık çıkarmaya çalıştığı iddialarına da dikkat çekti.

Güvenlik Endişesi

Parti lideri, Türkiye’nin şehirlerinin güvenlik altında olmadığına inandığını söyleyerek, siyasette yaşanan yalanlar ve Haçlı zihniyetinin Türkiye’yi hedef aldığını savundu.

Ekonomik Eleştiri

Yılmaz, AK Parti hükümetinin 21 yıllık döneminde yaklaşık 3 trilyon dolar vergi topladığını ancak bu paraların nereye harcandığının net olmadığını dile getirdi. Ayrıca, Türkiye’nin Gayrisafi Milli Hasılası’nın 800 milyar dolar olduğunu belirterek, iktidarların her döneminde bir Türkiye’nin yok edildiğini öne sürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir