Deadpool 3 Taylor Swift’in Potansiyel Rolü Dazzler karakterini canlandıracağı söylentileri

Ryan Reynolds’ın Deadpool 3 filmi için geri dönüşü ve kadrodaki diğer oyuncularla birlikte, film hakkında merak edilen detaylar.

Taylor Swift’in Rolü

Shawn Levy’nin yönettiği Deadpool 3’te Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin ve diğer birçok ünlü oyuncu yer alacak. Taylor Swift’in ise süper kahraman Dazzler karakterini canlandıracağı söylentiler arasında. Ancak, bu iddia resmi olarak doğrulanmadı ve yönetmen Levy, Swift’in rol alıp almayacağını netleştirmedi.

Film Detayları

Deadpool serisinin üçüncü filmi olan “Deadpool & Wolverine” 2024 yazında vizyona girecek. Ryan Reynolds, Ağızlı Merc karakteri olarak geri dönecek ve film, 26 Temmuz 2024’te izleyicilerle buluşacak.

Kötü Karakter Cassandra Nova

Filmin kötü karakteri Cassandra Nova, Charles Xavier veya Profesör X’in ikiz kız kardeşi mutant olarak karşımıza çıkacak. Nova’nın güçleri arasında telekinezi, vücut değiştirme, psişik yetenekler ve zihin kontrolü bulunuyor. Nova’yı “The Crown”dan tanıdığımız Emma Corrin canlandıracak.

Film Konusu

Deadpool, dünyasını kurtarmak için Wolverine’i işe alır ve ikili, güçlerini birleştirerek Battleworld’e doğru yola çıkar. Ancak, ikilinin neyle veya kiminle savaşacakları henüz netlik kazanmış değil. Fragmanda gösterilen dövüş sahneleri, filmin aksiyon dolu olacağının sinyallerini veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir