iOS 18 için önerilen en iyi 5 özellik

Siri için AI Yükseltmesi Siri’nin daha doğal konuşma yetenekleri ve kullanıcı kişiselleştirmesi ile daha etkili hale gelmesi bekleniyor. Bu güncelleme, Siri’yi en iyi sanal asistanlardan biri haline getirebilir.

Yapay Zeka Uygulama Mağazası

iOS 18’in, yerel yapay zeka özelliklerini cihazda ele alması bekleniyor. Ayrıca, yapay zeka uygulamalarını bulmak için özel bir App Store’un açılmasıyla birlikte çeşitli üçüncü taraf yapay zeka araçları da sunulabilir.

Daha İyi Ana Ekran Özelleştirmesi

 Kullanıcıların iOS 18’de simgeleri daha özgürce düzenleyebilecekleri ve uygulama simgeleri arasında boş alanlar, satırlar ve sütunlar oluşturabilecekleri bildiriliyor. Bu, daha kişisel ve ilginç ana ekran düzenleri sağlayacak.

Görsel Bir Yükseltme

 iOS 18’in büyük bir görsel yükseltmeye sahip olması bekleniyor. Arayüzün taze bir görünüm kazanmasıyla birlikte, VisionOS tasarımının bazı unsurlarının da dahil edilmesi bekleniyor.

Geliştirilmiş Erişilebilirlik

iOS 18, yeni ve iyileştirilmiş erişilebilirlik özellikleri sunarak teknolojiyi daha fazla insan için erişilebilir kılmayı hedefliyor. Uyarlanabilir Ses Kısayolları özelliği ve Canlı Konuşma gibi yeni özelliklerle, kullanıcıların ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir